.

Αρμοδιότητα της Β' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων είναι να προβάλει τα ευρήματα που έρχονται στο φως στις περιοχές ευθύνης της.

Πώς εξηγείται η κραυγαλέα αδιαφορία της κεντρικής και τοπικής εξουσίας προς την κομποστοποίηση και ανακύκλωση με διαλογή στην πηγή;
Πρόκειται για μια λύση σχετικά φθηνή, που δεν έχει μεγάλο περιθώριο κέρδους για τους εργολάβους των σκουπιδιών και στηρίζεται στη συμμετοχή του κόσμου.

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

H σημερινή διακυβέρνηση της χώρας συνεχίζει με θράσος στα ίδια μονοπάτια της διαφθοράς υπό , είτε τις ευλογίες είτε την ύποπτα υποτονική κριτική πολιτικών κομμάτων , ‘’πρωτοκλασάτων’’ ΜΚΥΟ και όχι μόνο

Το κύριο επιχείρημα του ΥΠΕΚΑ στην προώθηση, ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ, των 120(?) νέων ‘’ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ’’ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ (ΟΕΔΑ) ήταν και είναι ότι αν δεν γίνουν τα έργα θα χαθούν τα χρήματα από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Αντί να κοιτάξουν τα εφαρμόσουν τις ήδη επιτυχημένες ευρωπαικές πρακτικές ανακύκλωσης-διαχωρισμού που θα μείωνε τα ‘’προς ΟΕΔΑ’’ απορρίμματα εξακολουθούν να προωθούν με μένος ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ την κατασκευή 120 (?) νέων ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ, ΠΑΝΑΚΡΙΒΩΝ (ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ), ΓΑΙΟΒΟΡΩΝ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΚΤΟΝΩΝ νέων Ο.Ε.Δ.Α - ΧΥΤΑ  (κλώνων της Ο.ΕΔ.Α. των Λιοσίων……) .
Αν δεν είναι αυτό απόδειξη ότι και η σημερινή διακυβέρνηση της χώρας συνεχίζει με θράσος στα ίδια μονοπάτια της διαφθοράς υπό , είτε τις ευλογίες είτε την ύποπτα υποτονική κριτική πολιτικών κομμάτων , ‘’πρωτοκλασάτων’’ ΜΚΥΟ και όχι μόνο ………τότε τι είναι????

Δ.Σ.ΔΑΜΑΣΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου