.

Αρμοδιότητα της Β' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων είναι να προβάλει τα ευρήματα που έρχονται στο φως στις περιοχές ευθύνης της.

Πώς εξηγείται η κραυγαλέα αδιαφορία της κεντρικής και τοπικής εξουσίας προς την κομποστοποίηση και ανακύκλωση με διαλογή στην πηγή;
Πρόκειται για μια λύση σχετικά φθηνή, που δεν έχει μεγάλο περιθώριο κέρδους για τους εργολάβους των σκουπιδιών και στηρίζεται στη συμμετοχή του κόσμου.

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

"Να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπεθυνοι για τη διασπάθηση και κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος με τις απευθείας παράνομες αναθέσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ σε βάρος του δοκιμαζόμενου Ελληνικού λαού και των 1,5 εκατομμυρίων ανέργων της χώρας μας".



ΠΑΚΟΕ:

ΤΟ ΠΑΚΟΕ ΧΡΟΝΙΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ  ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΥΣ  ΧΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Σ’ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΣΔΝΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΓΟΥΡΟ. ΠΡΟΣΦΑΤΑ, ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ  1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου