.

Αρμοδιότητα της Β' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων είναι να προβάλει τα ευρήματα που έρχονται στο φως στις περιοχές ευθύνης της.

Πώς εξηγείται η κραυγαλέα αδιαφορία της κεντρικής και τοπικής εξουσίας προς την κομποστοποίηση και ανακύκλωση με διαλογή στην πηγή;
Πρόκειται για μια λύση σχετικά φθηνή, που δεν έχει μεγάλο περιθώριο κέρδους για τους εργολάβους των σκουπιδιών και στηρίζεται στη συμμετοχή του κόσμου.

Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2010

Γιατί επιλέχτηκε το Γραμματικό να γίνει χωματερή;Τυχαίο;

Σχόλιο από την Giorgia στην προηγούμενη ανάρτηση.

Όχι επ΄αοριστον κατάληψη...σήμερα το πρωί ήμασταν 3 και ο κούκος!!!τα μηχανήματα δούλευαν κανονικά περνούσαν δίπλα μας σαν να μην μας βλέπουν...για εκείνους ήταν μια απλή κανονική εργάσιμη ήμερα.....όσο και να πολεμάμε να τους ξυπνήσουμε δεν γίνετε τίποτα απολύτως...Μάλλον αγαπάνε τον εαυτό τους πιο πολύ από το τόπο τους,ίσως γιατί ακόμα δεν έχουν καταλάβει ότι καταστρέφοντας το τόπο τους καταστρέφεται και ο εαυτός τους.

 
Αγαπητή φίλη , δυστυχώς , είναι εντυπωσιακά τα μεγέθη της αδιαφορίας , της πολιτικής σκοπιμότητας , του τυφλού φανατισμού , της υποταγής στο κόμμα , του προσωπικού συμφέροντος , της υποκρισίας... Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι αυτός ο τόπος επιλέχτηκε να γίνει χωματερή.
Ο αγώνας αυτός θα δοθεί από λίγους. Είσαι μια από αυτούς τους λίγους.
                                                                                                                                                   Ο.Γ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου