.

Αρμοδιότητα της Β' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων είναι να προβάλει τα ευρήματα που έρχονται στο φως στις περιοχές ευθύνης της.

Πώς εξηγείται η κραυγαλέα αδιαφορία της κεντρικής και τοπικής εξουσίας προς την κομποστοποίηση και ανακύκλωση με διαλογή στην πηγή;
Πρόκειται για μια λύση σχετικά φθηνή, που δεν έχει μεγάλο περιθώριο κέρδους για τους εργολάβους των σκουπιδιών και στηρίζεται στη συμμετοχή του κόσμου.

Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2010

Καμίνης:Ειδικό βάρος θα δοθεί στην ανακύκλωση και στον περιορισμό του όγκου των απορριμμάτων στην πηγή.
imerisia.gr
20/11/2010

Πρώτη βασική μέριμνα θα είναι η διαχείριση της καθημερινότητας. Όπως μας εξηγούν οι άνθρωποι του δημάρχου, σημαντικές ελλείψεις παρατηρούνται στα θέματα καθαριότητας, φωτισμού, αλλά και καταλήψεων δημόσιων χώρων. Στον τομέα της καθαριότητας ειδικό βάρος θα δοθεί στην ανακύκλωση και στον περιορισμό του όγκου των απορριμμάτων στην πηγή.
«Οδηγό» στην προσπάθεια αυτή θα αποτελέσει η ευρωπαϊκή εμπειρία. Δεν είναι τυχαίο, μας λένε, ότι στον συνδυασμό του κ. Καμίνη υπάρχουν εκπρόσωποι των Οικολόγων, ενώ θα επιδιωχθούν επαφές και με δήμους στο εξωτερικό που καταγράφουν καλές επιδόσεις στην αντιμετώπιση του προβλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου