.

Αρμοδιότητα της Β' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων είναι να προβάλει τα ευρήματα που έρχονται στο φως στις περιοχές ευθύνης της.

Πώς εξηγείται η κραυγαλέα αδιαφορία της κεντρικής και τοπικής εξουσίας προς την κομποστοποίηση και ανακύκλωση με διαλογή στην πηγή;
Πρόκειται για μια λύση σχετικά φθηνή, που δεν έχει μεγάλο περιθώριο κέρδους για τους εργολάβους των σκουπιδιών και στηρίζεται στη συμμετοχή του κόσμου.

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Η ΗΛΕΚΤΩΡ τονίζει πως αποτελεί αρχή της και βασική πολιτική ότι καμιά επένδυση και ειδικά περιβαλλοντική δεν μπορεί να επιβιώσει «με τα ματ».


Αποσύρει το ενδιαφέρον για τη μονάδα βιομάζας।

Οπως αναφέρεται σε χθεσινή ανακοίνωση, η εταιρεία προχώρησε στη συγκεκριμένη κίνηση, ύστερα από τις αντιδράσεις που εκφράστηκαν στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής την περασμένη Τρίτη από βουλευτές της Βοιωτίας τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και από τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την παρουσίαση των θέσεων του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Ανακύκλωσης και Ενεργειακής Αξιοποίησης (ΣΕΒΙΑΝ).

Η ΗΛΕΚΤΩΡ τονίζει πως αποτελεί αρχή της και βασική πολιτική ότι καμιά επένδυση και ειδικά περιβαλλοντική δεν μπορεί να επιβιώσει «με τα ματ».

Αφού επισήμανε πως ανάλογες επενδύσεις επιζητούνται εναγωνίως στο εξωτερικό, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανακαλέσει την απόφασή της μόνο εφόσον το ζητήσουν η τοπική κοινωνία της Θήβας και τα πολιτικά κόμματα। Η ΗΛΕΚΤΩΡ αποτελεί θυγατρική εταιρεία του ομίλου της ΕΛΛΑΚΤΩΡ και ειδικεύεται σε θέματα διαχείρισης απορριμμάτων।

Η ΗΛΕΚΤΩΡ έχει δημοκρατικές ευαισθησίες; Προφανώς κάτι αλλο συμβαίνει.Μήπως είναι καιρός να ξεσηκωθούμε καί νά φέρουμε τά ΜΑΤ στό Γραμματικό;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου