.

Αρμοδιότητα της Β' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων είναι να προβάλει τα ευρήματα που έρχονται στο φως στις περιοχές ευθύνης της.

Πώς εξηγείται η κραυγαλέα αδιαφορία της κεντρικής και τοπικής εξουσίας προς την κομποστοποίηση και ανακύκλωση με διαλογή στην πηγή;
Πρόκειται για μια λύση σχετικά φθηνή, που δεν έχει μεγάλο περιθώριο κέρδους για τους εργολάβους των σκουπιδιών και στηρίζεται στη συμμετοχή του κόσμου.

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Ζώης Καρίνος : H περιοχή μας δέχεται μια πολυμέτωπη επίθεση στον τομέα του περιβάλλοντος.

Ιδιαίτερη ικανοποίηση προκαλεί το γεγονός , σε όσους είναι ευαισθητοποιημένοι στο θέμα , ότι ο Ζώης Καρίνος προτάσσει ως βασικό πρόβλημα του νέου Δήμου Μαραθώνα την κατασκευή του ΧΥΤΑ στο Μαύρο Βουνό μαζί με τη εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο θαλάσσιο μέτωπο της Νέας Μάκρης.

Σε ομιλία του στην εκδήλωση παρουσίασης της ιδρυτικής διακήρυξης του συνδυασμού « ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» τόνισε ότι η περιοχή μας δέχεται μια πολυμέτωπη επίθεση στον τομέα του περιβάλλοντος , με σχέδια που απειλούν να καταστρέψουν το φυσικό μας κεφάλαιο και την ποιότητα της ζωής μας και πρόσθεσε ότι αυτοί που μιλάνε για ειλημμενες αποφάσεις , είναι αυτοί που φρόντισαν πρώτοι να καταθέσουν τα όπλα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου