.

Αρμοδιότητα της Β' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων είναι να προβάλει τα ευρήματα που έρχονται στο φως στις περιοχές ευθύνης της.

Πώς εξηγείται η κραυγαλέα αδιαφορία της κεντρικής και τοπικής εξουσίας προς την κομποστοποίηση και ανακύκλωση με διαλογή στην πηγή;
Πρόκειται για μια λύση σχετικά φθηνή, που δεν έχει μεγάλο περιθώριο κέρδους για τους εργολάβους των σκουπιδιών και στηρίζεται στη συμμετοχή του κόσμου.

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Χωρίς σχόλιο

Από τα πρακτικά του Κοινοτικού Συμβουλίου στο Γραμματικό , ο πρώην προέδρου κ. Παπαγεωργιου διαφωνώντας με ομόφωνη απόφαση δήλωσε :


« Ο ΧΥΤΑ έχει ήδη ολοκληρωθεί κατά 80% και για πιο λόγο κάνουμε προσφυγή για τους δρόμους ΧΥΤΑ».

4 σχόλια:

  1. ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ....ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ...ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΠΛΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ...ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΟΜΩΣ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥ...ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ,ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άν αγαπούσαν το χωριό τους ο κ.Παπαγεωργίου και πολλοί ακόμη, μπροστά σ' αυτό το τεράστιο πρόβλημα, θα είχαν βάλει στο πλάι τις προσωπικές διαφωνίες και θα δούλευαν με ένα κοινό στόχο " την αποφυγή του". Αλλά βλέπεις το κουτσομπολιό και η κακία έχουν πιο πολύ ενδιαφέρον. Δυστηχώς όμως υπάρχουν άνθρωποι που τους ακούνε και κάνουν αυτό που τους λένε. Αυτοί είμαστε και γι' αυτό μας διαλέξανε. Ήξεραν αυτοί τι κάνανε! Ένα διχασμένο χωρίο είναι πολύ πιο εύκολος στόχος από μια υγιή κοινωνία. Αντιπαραθέσεις υπάρχουν παντού, αλλά όταν βλέπεις τον εχθρό, συσπιρώνεσαι και συμμαχείς προσωρινά πάντα μέχρι την αποφυγή του κινδύνου. Εμείς; ΟΧΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. emena kai polous alous dn mas endiaferei koukis h papagewrgiou mas endiaferei na eimaste enomenoi giati mono etsi tha lythi to problima kai dn prokite na psifisw pote sthn zwh mou sas mylaei enas dekaoxtaxronos apo to grammatiko pou kanenas dn exei akousei tn apopsi tou ei kai polos allon sthn hlikia tou!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Παπαγεωργίου δεν ξέρω αν έκανε τίποτα για τα Χυτά , αλλά μονό και μονό που έφερε στα φώτα της δημοσιότητας ένα από τα μεγαλύτερα φαγοπότια στον Νομό Αττικής ένα μεγάλο μπράβο και ξέρεται γιατί ? Γιατί τώρα ψάχνουμε να βρούμε τα λεφτά που φάγανε ορισμένα λαμόγια . Τρώγαν τα λαμόγια και φτάσαμε στο σημείο να πούμε την περίφημη φράση ( που πήγαν τα λεφτά ? ) .
    Περικοπές σε όλα ( συντάξεις , επιδόματα … ) για να καλύψουμε το χρέος που μας άφησαν αυτοί οι Που...δες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή