.

Αρμοδιότητα της Β' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων είναι να προβάλει τα ευρήματα που έρχονται στο φως στις περιοχές ευθύνης της.

Πώς εξηγείται η κραυγαλέα αδιαφορία της κεντρικής και τοπικής εξουσίας προς την κομποστοποίηση και ανακύκλωση με διαλογή στην πηγή;
Πρόκειται για μια λύση σχετικά φθηνή, που δεν έχει μεγάλο περιθώριο κέρδους για τους εργολάβους των σκουπιδιών και στηρίζεται στη συμμετοχή του κόσμου.

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Σχιζοφρένεια η μας θεωρούν εντελώς ηλίθιους;


Κινούνται με άνεση στους διαδρόμους της εξουσίας. Συμμετέχουν στις αποφάσεις , σχεδόν νομοθετούν. Έχουν θράσος απύθμενο . Αφού εξασφάλισαν τα πακέτα από τους ΧΥΤΑ , στρέφονται στα εργοστάσια για ακόμα πιο πολλά κέρδη.


Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Ηλέκτωρ Α.Ε., κ. Αθ. Κατρής , δηλώνει:

“Προκαλεί ερωτηματικά εν έτει 2010 να προτείνεται εμμέσως η διατήρηση των ΧΥΤΑ με τα τεράστια περιβαλλοντικά προβλήματα που προκαλούν και που, εκτός των άλλων, απαιτούν μέσα στην ίδια την πρωτεύουσα κατανάλωση εκτάσεων περίπου 1.000 στρεμμάτων ανά 8-10 χρόνια.”

Σχιζοφρένεια η μας θεωρούν εντελώς ηλίθιους;

1 σχόλιο:

  1. Δεν πρόκειται για σχιζοφρένεια. Λένε την αλήθεια. Βέβαια αφού πήραν πρώτα τα λεφτά. Αφού κονόμησαν κανονικά. Τώρα ετοιμάζονται για την νέα κονόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή