.

Αρμοδιότητα της Β' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων είναι να προβάλει τα ευρήματα που έρχονται στο φως στις περιοχές ευθύνης της.

Πώς εξηγείται η κραυγαλέα αδιαφορία της κεντρικής και τοπικής εξουσίας προς την κομποστοποίηση και ανακύκλωση με διαλογή στην πηγή;
Πρόκειται για μια λύση σχετικά φθηνή, που δεν έχει μεγάλο περιθώριο κέρδους για τους εργολάβους των σκουπιδιών και στηρίζεται στη συμμετοχή του κόσμου.

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Αλαβάνος:Κονδύλια που προορίζονται για το οικολογικό έγκλημα του ΧΥΤΑ του Γραμματικού εμείς θα τα χρησιμοποιήσουμε για την καταπολέμηση της ανεργίας των νέων.

Διεκδικούμε την ανάδειξη της «Ελεύθερης Αττικής» στην περιφερειακή αρχή. Θα τηρήσουμε τη συνταγματική νομιμότητα και όλα τα δικαιώματα και ελευθερίες του λαού που αυτή εγγυάται. Θα «παρανομήσουμε» όμως συνειδητά και συστηματικά απέναντι στη νομοθεσία της τρόικα και του μνημονίου. Ναι, από αυτή την άποψη θα είμαστε περιφερειακή αρχή «παρανόμων». Κονδύλια που προορίζονται για το οικολογικό έγκλημα του ΧΥΤΑ του Γραμματικού εμείς θα τα χρησιμοποιήσουμε για την καταπολέμηση της ανεργίας των νέων. Δεν φοβόμαστε ούτε την απειλή της καθαίρεσης ούτε της φυλακής. Γιατί δεν θα είμαστε εμείς, αλλά η κοινωνία που αυτοπροστατεύεται».

Αθήνα 17.10.2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου