.

Αρμοδιότητα της Β' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων είναι να προβάλει τα ευρήματα που έρχονται στο φως στις περιοχές ευθύνης της.

Πώς εξηγείται η κραυγαλέα αδιαφορία της κεντρικής και τοπικής εξουσίας προς την κομποστοποίηση και ανακύκλωση με διαλογή στην πηγή;
Πρόκειται για μια λύση σχετικά φθηνή, που δεν έχει μεγάλο περιθώριο κέρδους για τους εργολάβους των σκουπιδιών και στηρίζεται στη συμμετοχή του κόσμου.

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Νέο καμπανάκι για Τ.Μπιρμπίλη-Γ.Παπανδρέου! Τα σκάνδαλα του Μπόμπολα, εμπλέκουν όλο και “περισσότερη” κυβέρνηση…

bobolasgate
10/10/10

Νέο καμπανάκι από την κοινότητα των επιστημόνων-ακτιβιστών που δίνουν ολομέτωπη μάχη εναντίον του εγκλήματος του Γραμματικού (της χωματερής η οποία επιστημονικά και αποδεδειγμένα μπορεί να μολύνει το νερό και τον αέρα 3,5 εκατομμυρίων κατοίκων της Αθήνας και την θάλασσα του Ευβοϊκού). Η παρακάτω επιστολή εστάλη χθες, ανάμεσα σε δεκάδες αντίστοιχες που έχουν σταλεί κατ’ επανάληψη στους καθ’ ύλην αρμόδιους, Τίνα Μπιρμπίλη, Γιώργου Παπανδρέου και άλλους. Για πολλοστή φορά επιδεικνύουν υπερ-προκλητική αδιαφορία!


Στο μεταξύ, η Ελληνική κοινωνία βοά, τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ της κυβέρνησης με ενορχηστρωτή τον καναλάρχη-μεγαλοεργολάβο Γιώργο Μπόμπολα (ανάδοχος του έργου), παρέχουν το ιδιότυπο άσυλο στους πολιτικούς πρωταγωνιστές του Αττικού εγκλήματος. Το χειρότερο είναι ότι χωρίς να το καταλάβουν ο πρώην πράκτορας της KGB τους παρασύρει στον δρόμο βαρέων ποινικών ευθυνών. Η ώρα της αλλαγής του νόμου περί ευθύνης υπουργών πλησιάζει και η πιθανή αναδρομική ισχύς του είναι το μεγάλο στοίχημα της κοινωνίας των πολιτών. Άραγε, θα συνεχίσουν να ρισκάρουν ασύστολα η υπουργός Περιβάλλοντος και ο Πρωθυπουργός; και μάλιστα με τόσα μέτωπα ανοικτά;..


Οι τρέχουσες δραματικές συνθήκες της Ελληνικής κοινωνίας διαμορφώνουν ένα προεπαναστατικό σκηνικό για το οποίο οι πάντες ομιλούν και οι πάντες θεωρούν ότι έχει καθυστερήσει… Θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο στους δυο διαχειριστές της Λαϊκής εντολής, να ανατρέξουν στην ιστορία της Γαλλικής επανάστασης και ιδιαίτερα στο “ξαφνικό τέλος” της θητείας του Βασιλικού ζεύγους Λουδοβίκου 16ου και Μαρίας Αντουανέτας. Υπάρχουν σοβαρές αναλογίες μεταξύ των δυο εποχών!..


Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Θέμα: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ 100% ΣΕ ΟΕΔΑ- ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ – RDF/SRF ΚΑΥΣΗ – ΔΙΑΠΛΟΚΗ/ΔΙΑΦΘΟΡΑ/ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ



Κυρία Υπουργέ ΠΕ.Κ.Α.

Μπορείτε να απαντήσετε στο παραπάνω δημοσίευμα?

Σχέδιο πάρτα όλα και στα σκουπίδια

Μάλλον όχι.

Πιστεύω ότι καταλαβαίνετε πως έχει αρχίσει πλέον να ‘’βρωμάει πολύ το πράγμα’’…πανελλαδικά.
Το ‘’κόλπο’’ έχει πλέον πλήρως φανερωθεί αφού περιγράφεται ξεκάθαρα και συχνά-πυκνά ακόμα και σε σύντομα άρθρα εφημερίδων.

Όταν προσπάθησα να σας βοηθήσω εσείς είχατε ήδη επιλέξει τον ‘’άλλο δρόμο’’.

Θα παρακολουθούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις αντιδράσεις σας.


Αθήνα 01/10/10
Δ.Σ.ΔΑΜΑΣΚΟΣ
Β.Sc.mech.eng., M.Sc.envir.eng.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου