.

Αρμοδιότητα της Β' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων είναι να προβάλει τα ευρήματα που έρχονται στο φως στις περιοχές ευθύνης της.

Πώς εξηγείται η κραυγαλέα αδιαφορία της κεντρικής και τοπικής εξουσίας προς την κομποστοποίηση και ανακύκλωση με διαλογή στην πηγή;
Πρόκειται για μια λύση σχετικά φθηνή, που δεν έχει μεγάλο περιθώριο κέρδους για τους εργολάβους των σκουπιδιών και στηρίζεται στη συμμετοχή του κόσμου.

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Τοξικά και νοσοκομειακά απόβλητα σε κοινή θέα.

<
Ανοιχτή επιστολή κατά του προέδρου του Ενιαίου Συνδέσμου Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής και δημάρχου Κηφισιάς κ. Νίκου Χιωτακη από το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΔΚΝΑ κα Ζερβάκη.




Από την
e-aftodioikisi 12/5/2010
http://www.e-aftodioikisi.gr/

Στην ανοιχτή επιστολή η οποία έχει κοινοποιηθεί στον Υπουργό Εσωτερικών, την Υπουργό Περιβάλλοντος , τον Γενικό Γραμματέα Περιφέρειας Αττικής, την Ειδική Υπηρεσία Επιθεωρητών Περιβάλλοντος και το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΔΚΝΑ κα Ζερβάκη, θέτει μια σειρά από σημαντικά ερωτήματα που αφορούν σε προσλήψεις και συμβάσεις έργου όπως αυτή του πρώην περιφερειάρχη επί Νέας Δημοκρατίας κ.Μανιάτη ή του γιου γνωστού δημάρχου του λεκανοπεδίου, στο Εργοστάσιο Μηχανικής Ανακύκλωσης και συνολικά στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής, στην απόφαση για είσπραξη 5 ευρώ ανά φορτηγό μπάζων που όπως υποστηρίζει δεν έχει υλοποιηθεί και γενικώς στη διαχείριση σημαντικών έργων.


Η Ηλεκτρονικη Αυτοδιοικηση δημοσιοποιεί ολόκληρη την ανοιχτή επιστολή της κας Ζερβάκη, η οποία έχει θεσμικό ρόλο στον Ε.Σ.Δ.Κ.Ν.Α, ενώ έχει ήδη επικοινωνήσει με το γραφείο του κ. Χιωτάκη και αναμένει απάντηση

Κατεβάστε ολόκληρη την ανοιχτή επιστολή της κας Ζερβάκη πατώντας εδώ
http://www.e-aftodioikisi.gr/UsersFiles/admin/documents/zervaki_hiotakis.pdf


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου