.

Αρμοδιότητα της Β' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων είναι να προβάλει τα ευρήματα που έρχονται στο φως στις περιοχές ευθύνης της.

Πώς εξηγείται η κραυγαλέα αδιαφορία της κεντρικής και τοπικής εξουσίας προς την κομποστοποίηση και ανακύκλωση με διαλογή στην πηγή;
Πρόκειται για μια λύση σχετικά φθηνή, που δεν έχει μεγάλο περιθώριο κέρδους για τους εργολάβους των σκουπιδιών και στηρίζεται στη συμμετοχή του κόσμου.

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Πρόταση διοργάνωσης συναυλίας στο Γραμματικό γιά τήν ανάδειξη τού προβλήματος ΧΥΤΑ/ΧΥΤΥ.

27/5/2010
Του Κυριάκου Γκίκα
E-mail: kyriakosgkikas@yahoo.co.uk

Δεν γνωρίζω αν όλα αυτά τα χρόνια, για την ανάδειξη του προβλήματος του ΧΥΤΑ - ΧΥΤΥ στο Γραμματικό, έγινε κάποια συναυλία από τους Δημάρχους και Κοινοτάρχες του μελλοντικού Καλλικράτειου Μαραθώνιου Δήμου.Μπορεί και να έγινε, δεν θέλω να κάνω λάθος!
Απευθύνομαι στους Συλλόγους Νέων της ευρύτερης περιοχής. Αφού οι σημερινοί τοπάρχες αδυνατούν, ας γίνει η πρώτη αρχή, από τους νέους της ευρύτερης περιοχής.
Σ' αυτή τη συναυλία, οι σημερινοί και μελλοντικοί τοπάρχες, θα είναι ευπρόσδεκτοι, αλλά "κανείς" δεν θα πρέπει να πάρει το μικρόφωνο.
Τον λόγο θα τον έχουν οι νέοι και οι τραγουδιστές. Ενώ φυλλάδια για το πως μπορεί να γίνει σωστή ανακύκλωση, θα πρέπει να διανέμονται στους παρευρισκόμενους.
Ένα συμβολικό ποσό εισόδου, θα είναι απαραίτητο, οι ταμίες των συλλόγων νέων, ας διαχειριστούν τα χρήματα, με σκοπό την αγορά 10-20 κάδων κομποστοποίησης, ώστε να διανεμηθούν στα σχολεία της περιοχής, στους υπάρχοντες Δήμους και Κοινότητες και σε άλλους δημόσιους φορείς της περιοχής ή σε οικογένειες που μένουν σε πολυκατοικίες.
ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ!!!!
Τι λέτε; Συμφωνείτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου