.

Αρμοδιότητα της Β' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων είναι να προβάλει τα ευρήματα που έρχονται στο φως στις περιοχές ευθύνης της.

Πώς εξηγείται η κραυγαλέα αδιαφορία της κεντρικής και τοπικής εξουσίας προς την κομποστοποίηση και ανακύκλωση με διαλογή στην πηγή;
Πρόκειται για μια λύση σχετικά φθηνή, που δεν έχει μεγάλο περιθώριο κέρδους για τους εργολάβους των σκουπιδιών και στηρίζεται στη συμμετοχή του κόσμου.

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Νέα Μάκρη: Πάρτυ - διαμαρτυρία ενάντια στην κατασκευή ΧΥΤΑ στο Γραμματικό


naftemporiki.gr
3/8/2010

Rock Beach Party με τη συμμετοχή επτά νεανικών ροκ συγκροτημάτων από τη Νέα Μάκρη και το Μαραθώνα διοργάνωσε την περασμένη Τετάρτη ο Δήμος Νέας Μάκρης στην παραλία Μπρεξίζα, με στόχο να προσθέσει μια ακόμα φωνή διαμαρτυρίας ενάντια στη κατασκευή ΧΥΤΑ στο Γραμματικό.

Στο πάρτυ - διαμαρτυρία, το οποίο κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, το παρόν έδωσαν εκατοντάδες κυρίως νέες και νέοι από τη Νέα Μάκρη, το Μαραθώνα και τις γειτονικές πόλεις, αλλά και ο Δήμαρχος Νέας Μάκρης κ. Ιορδάνης Λουίζος, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Δρακούλης καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νέας Μάκρης κ.κ. Βασίλης Κουλουμπής και Φώτης Δεληβοριάς.

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο ρε " κάλιο αργά παρά ποτέ "
    Άρε ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ τη κάνει .
    Να ενημερώσουμε τον κυρ.Λουίζο και τούς φίλους του ότι ο χώρος των ΧΥΤΑ είναι ΒΑ του Γραμματικού " Β 38 μοίρες και14`και Α 23 μοίρες και 58` " έτσι για να ξέρει περίπου που βρίσκεται και το Γραμματικό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή