.

Αρμοδιότητα της Β' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων είναι να προβάλει τα ευρήματα που έρχονται στο φως στις περιοχές ευθύνης της.

Πώς εξηγείται η κραυγαλέα αδιαφορία της κεντρικής και τοπικής εξουσίας προς την κομποστοποίηση και ανακύκλωση με διαλογή στην πηγή;
Πρόκειται για μια λύση σχετικά φθηνή, που δεν έχει μεγάλο περιθώριο κέρδους για τους εργολάβους των σκουπιδιών και στηρίζεται στη συμμετοχή του κόσμου.

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

«Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας»

Νομαρχία Ανατ. Αττικής - Έργα βελτίωσης δρόμου στο Σέσι Γραμματικού

Υπεγράφη από τον Νομάρχη Ανατολικής Αττικής Λ. Κουρή η σύμβαση με τον ΕΔΕ Ν. Βήχο, ανάδοχο μετά από διαγωνισμό, του έργου "Ασφαλτόστρωση δρόμου προς Σέσι στην Κοινότητα Γραμματικού" .
Με την παρούσα εργολαβία προβλέπεται να εκτελεσθούν εργασίες συντήρησης και ασφαλτόστρωσης σε συνολικό μήκος 2500 μέτρα με παράλληλες εργασίες βελτίωσης της υποδομής του οδοστρώματος, ενώ μετά την ολοκλήρωση των εργασιών θα γίνει η διαγράμμιση του οδοστρώματος με υλικό υψηλής αντοχής και αντανακλαστικότητας.
Το έργο έχει προϋπολογισμό 296.000 €, ποσό που θα καλυφθεί εξ' ολοκλήρου από πόρους της Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής, και προβλέπεται να ολοκληρωθεί σε 2 μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου