.

Αρμοδιότητα της Β' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων είναι να προβάλει τα ευρήματα που έρχονται στο φως στις περιοχές ευθύνης της.

Πώς εξηγείται η κραυγαλέα αδιαφορία της κεντρικής και τοπικής εξουσίας προς την κομποστοποίηση και ανακύκλωση με διαλογή στην πηγή;
Πρόκειται για μια λύση σχετικά φθηνή, που δεν έχει μεγάλο περιθώριο κέρδους για τους εργολάβους των σκουπιδιών και στηρίζεται στη συμμετοχή του κόσμου.

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

ΕΡΤ και παραπληροφόρηση...

Η απόσταση του ΧΥΤΑ από κατοικία είναι μόλις 880 μέτρα. 
Η ΕΡΤ στις 19/8/2010 παραπληροφορεί τους ακροατές της:

" Σε μια από τις κοιλότητες των ορεινών όγκων του Γραμματικού, στη θέση Μαύρο Βουνό που βρίσκεται περίπου 4,5 με 5 χιλιόμετρα μακριά από τις κατοικημένες περιοχές κατασκευάζεται σε μια έκταση περίπου 500 στρεμμάτων ο πρώτος χώρος ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων στην Αττική. "

Η πραγματικότητα είναι πως  Έλληνεςς πολίτες , με τους κόπους μιας ζωής , έστησαν το όνειρό τους , στέγασαν  τις οικογένειες  τους , σε ένα σημείο  που απέχει μόλις 880 μέτρα από τον ΧΥΤΑ. Ποτέ δεν φαντάστηκαν όταν 40 χρόνια πριν  αποφάσισαν να ζήσουν στον Παράδεισο τους , ότι θα ζούσαν  αυτή την εφιαλτική εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου