.

Αρμοδιότητα της Β' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων είναι να προβάλει τα ευρήματα που έρχονται στο φως στις περιοχές ευθύνης της.

Πώς εξηγείται η κραυγαλέα αδιαφορία της κεντρικής και τοπικής εξουσίας προς την κομποστοποίηση και ανακύκλωση με διαλογή στην πηγή;
Πρόκειται για μια λύση σχετικά φθηνή, που δεν έχει μεγάλο περιθώριο κέρδους για τους εργολάβους των σκουπιδιών και στηρίζεται στη συμμετοχή του κόσμου.

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Φαντασιόπληκτοι η η πραγματικότητα ξεπέρασε την φαντασία; Ελπίζουμε να συμβαίνει το πρώτο..



Το υποπτευόμασταν. Μερικοί το έλεγαν , άλλοι μιλούσαν για υπερβολές. Μιλάμε για τον δρόμο που συνδέει το Σέλκι με το Σέσι. Πέρσι ασφαλτοστρώθηκε η μισή απόσταση. Σήμερα διαπιστώσαμε ότι τοπογράφοι έχουν προχωρήσει σε μετρήσεις για την ολοκλήρωση του έργου , όπως δείχνουν οι φωτογραφίες.

Θεωρούμε ότι το οδικό δίκτυο της παραλίας του Γραμματικού προορίζεται να παίξει μια εναλλακτική και προσωρινή λύση για την διέλευση απορριμματοφόρων. Κανείς , όσο καλόπιστος και να είναι , δεν μπορεί να δεχτεί ότι κάποιοι αποφάσισαν να μας κάνουν την ζωή μας πιο εύκολη και πιο όμορφη με ασφαλτόστρωση δρόμων στο δάσος. Το γεγονός ότι προβλέπεται η ολοκλήρωση του έργου να συμπέσει με την ολοκλήρωση της κατασκευής του ΧΥΤΑ , δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί τυχαίο.
Μη βιαστεί κανείς να μιλήσει ότι μας διακατέχει φαντασιοπληξία. Τα γεγονότα των τελευταίων ετών θα ήταν κάποτε αδιανόητα. Σήμερα είναι μια πραγματικότητα. Το άλλοτε παρθένο Σεσι , ο παράδεισος μας , έχει υποστεί τεράστια πλήγματα και διατηρείται στην επικαιρότητα μόνο με αρνητικές ειδήσεις. Και δυστυχώς για το μέλλον του προβλέπονται χειρότερα δεινά…

Θα έχουμε συνέχεια…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου