.

Αρμοδιότητα της Β' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων είναι να προβάλει τα ευρήματα που έρχονται στο φως στις περιοχές ευθύνης της.

Πώς εξηγείται η κραυγαλέα αδιαφορία της κεντρικής και τοπικής εξουσίας προς την κομποστοποίηση και ανακύκλωση με διαλογή στην πηγή;
Πρόκειται για μια λύση σχετικά φθηνή, που δεν έχει μεγάλο περιθώριο κέρδους για τους εργολάβους των σκουπιδιών και στηρίζεται στη συμμετοχή του κόσμου.

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Ο Σταύρος Δήμας υποφήφιος για την Περιφέρεια Αττικής με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ!...

H Περιφέρεια Αττικής θα έχει πλέον βαρύνοντα και αυξημένο ρόλο. Ένας από τους πιο κρίσιμους τομείς αφορά μάλιστα τη διαχείριση των απορριμμάτων για την οποία η Ευρωπαϊκή Ένωση επιδεικνύει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θεωρείται μία από τις προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος σε πολλά επίπεδα.



Αναρτήθηκε από το Press-gr

Ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για να διεκδικήσει την Περιφέρεια Αττικής, με την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ, είναι σύμφωνα με πληροφορίες και του πρώην Επιτρόπου της χώρας μας στην Ευρ. Ένωση Σταύρου Δήμα!
Η πιθανή υποψηφιότητα του κ. Δήμα συνδέεται αφενός με το πολιτικό προφίλ του και αφετέρου με τις αρμοδιότητες που είχε ως Επίτροπος για τα θέματα περιβάλλοντος. Σχετικά με αυτά η Περιφέρεια Αττικής θα έχει πλέον βαρύνοντα και αυξημένο ρόλο. Ένας από τους πιο κρίσιμους τομείς αφορά μάλιστα τη διαχείριση των απορριμμάτων για την οποία η Ευρωπαϊκή Ένωση επιδεικνύει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θεωρείται μία από τις προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος σε πολλά επίπεδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει ήδη σχετικές ανεπίσημες επαφές υψηλόβαθμων στελεχών του ΠΑΣΟΚ με τον κ. Δήμα ο οποίος μετά τη λήξη της θητείας του στην Ε.Ε. αποσύρθηκε από το πολιτικό προσκήνιο αν και στήριξε τον Αντ. Σαμαρά στην εσωκομματική αναμέτρηση έναντι της ΝΔ. Μπακογιάννη.

Εφόσον "κλειδώσει" μια τέτοια υποψηφιότητα, θεωρείται ότι μπορεί να διευκολύνει τη διείσδυση του ΠΑΣΟΚ στον κεντροδεξιό χώρο και μάλιστα χωρίς μεγάλο ρίσκο αφού και τώρα, που οι συνθήκες δεν είναι καλές, στις δημοσκοπήσεις το κυβερνών κόμμα προηγείται κατά πολύ της ΝΔ έναντι της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου