.

Αρμοδιότητα της Β' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων είναι να προβάλει τα ευρήματα που έρχονται στο φως στις περιοχές ευθύνης της.

Πώς εξηγείται η κραυγαλέα αδιαφορία της κεντρικής και τοπικής εξουσίας προς την κομποστοποίηση και ανακύκλωση με διαλογή στην πηγή;
Πρόκειται για μια λύση σχετικά φθηνή, που δεν έχει μεγάλο περιθώριο κέρδους για τους εργολάβους των σκουπιδιών και στηρίζεται στη συμμετοχή του κόσμου.

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Τα κινήματα πόλης πρέπει να συντονίσουν την δράση τους.

Αναρτήθηκε από Επιτροπές Πολιτών και Εργαζομένων
Σάββατο, 26 Ιουνίου 2010

Τα κινήματα πόλης πρέπει να συντονίσουν την δράση τους, αποφάσισαν οι παρευρισκόμενοι στην χθεσινη (25-6-10) ανοιχτη συζητηση που εγινε στην Λεσχη Υπογειως στην Καλλιδρομιου 94 , στα Εξαρχεια.
Παροντα ηταν μελη των Επιτροπων αγωνα Κατοικων, Πολιτων και Εργαζομενων εναντια στα διοδια, του κινηματος εναντια στα ΧΥΤΑ, απο το Γραμματικο,της Ανοιχτης Πρωτοβουλιας Πολιτων Βορειας Αττικης και Ευβοϊκου, του κινηματος Πετραλωνων, Θησειου, Φιλοπαππου, της Πρωτοβουλιας Αγωνα Δυτικης Αττικης ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΡΟΜΟΙ- ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΩΡΟΙ,του κινηματος Ελευθερων χωρων Ελληνικου ,μελη του κινηματος Stop Cartel, εκπροσωποι απο την Μαχομενη Αριστερη Δαφνη . Μετα απο γονιμη συζητηση , που πηραν τον λογο σχεδον ολοι οι παρευρισκομενοι, αποφασιστηκε ο συντονισμος των δρασεων των κινησεων, η συμμετοχη στην Γενικη Απεργια της Τριτης 29-6-10 , στις 11 πμ στο Μουσειο, των Επιτροπων Αγωνα, με δικα της πανο και πλακατ, εναργητικη συμπαρασταση στον απεργο πεινας για πανω απο 50 μερες, αγωνιστη δημαρχο του Ελληνικου Χρηστο Κορτζιδη,καθως και συμμετοχη με δικο τους χωρο στο αντιρατσιστικο φεστιβαλ που θα γινει στο παρκο Γουδη,στις 9-10-11 Ιουλη.Αποφασιστηκε η συμμετοχη στην Συναυλια που θα γινει στην παραλια της Ελευσινας το βραδυ του Σαββατου 3 Ιουλη, για το συμβολικο ανοιγμα των παραλιων. Την εκδηλωση συνδιοργανωνουν το ΣΤΕκει Ελευσινας και η Πρωτοβουλια Αγωνα δ. Αττικης Ελευθεροι δρομοι- Ελευθεροι χωροι. Επισης εγινε προσκληση για συμμετοχη στον αγωνα τους απευθυναν στος συγκεντρωμενους εκπροσωποι της Ανοιχτης πρωτοβουλιας Δρασης εναντια στην συγκαληψη της δολοφονιας του Αλεξανδρου Γρηγοροπουλου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου