.

Αρμοδιότητα της Β' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων είναι να προβάλει τα ευρήματα που έρχονται στο φως στις περιοχές ευθύνης της.

Πώς εξηγείται η κραυγαλέα αδιαφορία της κεντρικής και τοπικής εξουσίας προς την κομποστοποίηση και ανακύκλωση με διαλογή στην πηγή;
Πρόκειται για μια λύση σχετικά φθηνή, που δεν έχει μεγάλο περιθώριο κέρδους για τους εργολάβους των σκουπιδιών και στηρίζεται στη συμμετοχή του κόσμου.

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Οι Επιτροπές Αγωνα Κατοικων , Πολιτων και Εργαζομενων ενάντια στα διοδια δηλωνουν την αμεριστη συμπαρασταση στους αγωνιζομενους πολιτες εναντια στην εγκατασταση χωματερης - δηθεν ΧΥΤΑ, στο Γραμματικο.

http://epitropesdiodiastop.blogspot.com
25/6/2010


Επιτροπή Αγώνα ενάντια στην εγκατάσταση ΧΥΤΑ στο Γραμματικό



Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα ενάντια στην εγκατάσταση ΧΥΤΑ στο Γραμματικό , αποφάσισε να συμμετάσχει με αντιπροσώπους της στην σημερινή Ανοιχτή Συζήτηση που διοργανώνουν οι Επιτροπές Αγώνα Κατοίκων, Πολιτών και Εργαζομένων μαζί με την Λέσχη Υπογείως στην Καλλιδρομίου 94. Η παρουσία αυτη γινεται στην βάση του συντονισμού των κινημάτων πόλης που η ρίζα των προβληματων τους ειναι κοινή.Εξάλλου στην χθεσινή συναντηση της Επιτροπης Αγωνα εναντια στα ΧΥΤΑ σταλθηκε το ακολουθο κειμενο:
Οι Επιτροπές Αγωνα Κατοικων , Πολιτων και Εργαζομενων ενάντια στα διοδια δηλωνουν την αμεριστη συμπαρασταση στους αγωνιζομενους πολιτες εναντια στην εγκατασταση χωματερης - δηθεν ΧΥΤΑ, στο Γραμματικο. Μετα το ξεπουλημα των λιμανιων, της ΔΕΗ, του ΟΤΕ, της ΕΥΔΑΠ, της Ολυμπιακηςκαι την καταρρευση της δημοσιας Υγειας και Παιδειας, τωρα ερχονται ξεδιαντροπα να ξεπουλησουν τους εθνικους δημοσιους δρομους και το περιβαλλον στα μεγαλα ιδιωτικα συμφεροντα.
Ειναι οι κυβερνησεις του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ που με την υποστηριξη του ΛΑΟΣ , δημιουργουν τους ορους για να γυρισει ολοκληρη η κοινωνια σε εναν εργασιακο, ασφαλιστικο και περιβαλλοντικο μεσαιωνα. Οι χωματερη που θελουν να εγκαταστησουν στην Βορειοανατολικη Αττικη θα μολυνει και θα καταστρεψει το περιβαλλον ολης της ευρυτερης περιοχης.
Μονος δρομος που απομενει για να εμποδισουμε αυτους που μας καταστρεφουν την ζωη ειναι ο δρομος του ενωτικου αγωνα. Σε αυτο τον δρομο, χωρις μικροπολιτικες σκοπιμοτητες,αμεσοδημοκρατικα και απο τα κατω ειναι που παλευουν οι Επιτροπες αγωνα.
Καθε αγωνιζομενος ενεργος πολιτης θα μας βρει στο πλευρο του. Σε αυτο το πλαισιο καλουμε και τους αγωνιζομενους πολιτες εναντια στον ΧΥΤΑ , να συντονισουμε τα βηματα μας και να παλεψουμε χερι-χερι μια που η αιτια των προβληματων μας ειναι κοινη.
Να φυγει ο ΧΥΤΑ, τα διοδια και αυτοι που μας τα επιβαλλουν!
Με αγωνιστικους χαιρετισμους

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου