.

Αρμοδιότητα της Β' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων είναι να προβάλει τα ευρήματα που έρχονται στο φως στις περιοχές ευθύνης της.

Πώς εξηγείται η κραυγαλέα αδιαφορία της κεντρικής και τοπικής εξουσίας προς την κομποστοποίηση και ανακύκλωση με διαλογή στην πηγή;
Πρόκειται για μια λύση σχετικά φθηνή, που δεν έχει μεγάλο περιθώριο κέρδους για τους εργολάβους των σκουπιδιών και στηρίζεται στη συμμετοχή του κόσμου.

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Open Gov και αποφάσεις στο σκοτάδι.

Κυριάκος Γκίκας
Παύλου Κουντουριώτη 2
Γραμματικό – Αττικής
Τ.Κ 19007
Γραμματικό – Αττικής
Τηλ. 00447751370525
e-mail: kyriakosgkikas@yahoo.co.uk


ΠΡΟΣ
Την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
16777 ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ: 210 9629182
ΥΠ.ΟΨΗ: κ. Ηλία Λιακόπουλου
FAX: 210 9652574
Γεν. Γραμματέα Περιφ. Αττικής
e-mail: ggattiki@otenet.gr


ΘΕΜΑ «Σχετικά με την απόφαση 1464 στις 30/03/2010»

Αγαπητέ Κύριε Λιακόπουλε,

Παρακαλώ όπως με ενημερώσετε σχετικά με την απόφαση 1464 στις 30/03/2010 τους εμπλεκόμενους φορείς που έγιναν γνώστες της απόφασης αυτής με την ημερολογιακή σειρά που ακολουθήθηκε. Σας ενημερώνω ότι είμαι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού και μόλις σήμερα από το διαδίκτυο, (δυστυχώς, όχι όμως από την ιστοσελίδα της υπηρεσίας σας), πληροφορήθηκα για την απόφαση σας αυτή. Οι ιδιοκτήτες της εν λόγω περιοχής είχαν κάθε συμφέρον να προσφύγουν κατά της απόφασης και αυτό τους το επιτρέπει η Δημοκρατία μας. Μετά από πόσο χρονικό διάστημα οι ιδιοκτήτες έχουν το δικαίωμα να προσφύγουν σε ένσταση ?????

Είμαι στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Με Τιμή

Κυριάκος Γκίκας



Προσοχή
Α) Αυτό είναι το Open Gov που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με το κ. Γεώργιο Παπανδρέου Ευαγγελίζονταν ???

Β) Σύμφωνα με το άρθρο 14 του Νόμου 2672/1998 (ΦΕΚ 290 τ.Α) , τα μηνύματα e-mail, fax για να είναι έγκυρα θα πρέπει να περιέχουν απαραίτητα : Ονοματεπώνυμο ή επωνυμία (για Νομικό πρόσωπο), ταχυδρομική διεύθυνση κατοικίας, αριθμό τηλεφώνου ή fax, ιδιότητα του χειριστή.

Αν τα μηνύματα προέρχονται από υπηρεσία ή Δημόσιο φορέα να περιέχουν επιπλέον θέμα, ημερομηνία, αριθμό πρωτοκόλλου. Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τεκμαίρεται ότι έχει περιέλθει κανονικά στον λήπτη αν υπάρξει ηλεκτρονική επιβεβαίωση.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου