.

Αρμοδιότητα της Β' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων είναι να προβάλει τα ευρήματα που έρχονται στο φως στις περιοχές ευθύνης της.

Πώς εξηγείται η κραυγαλέα αδιαφορία της κεντρικής και τοπικής εξουσίας προς την κομποστοποίηση και ανακύκλωση με διαλογή στην πηγή;
Πρόκειται για μια λύση σχετικά φθηνή, που δεν έχει μεγάλο περιθώριο κέρδους για τους εργολάβους των σκουπιδιών και στηρίζεται στη συμμετοχή του κόσμου.

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Επιστολή του προέδρου του Γραμματικού κ. Νίκου Κούκη προς τον κ. Κυριάκο Γκίκα

Αγαπητέ κ.Γκίκα

Γνωρίζετε ότι υπάρχει εγκληματική αμέλεια από πλευράς σας να προσφύγετε ως ιδιοκτήτης – κληρονόμος μεγάλης έκτασης στο χώρο του ΧΥΤΑ – ΧΥΤΥ να σταματήσετε αμέσως όλα τα έργα αφού δεν έχει συντελεστεί η απαλλοτρίωση.
Εσείς και οι υπόλοιποι κληρονόμοι Γκίκα , έχετε συνταρακτικές ευθύνες για το γεγονός ότι τα “ Περιφερειακά” έργα στο χώρο του ΧΥΤΑ συνεχίζονται.
Τις ίδιες ευθύνες έχουν και οι κληρονόμοι Σιδέρη.
Υπάρχει ένα περίεργο κενό, ένα τεράστιο ερωτηματικό, γιατί στο δικαστήριο δεν παραστήκατε όπως έκαναν οι κληρονόμοι Μάμαλη μαζί με την Κοινότητα.
Είστε ενήμερος ότι η παρουσία μας και ο συντονισμός των ενεργειών μας, συνέβαλαν σημαντικά να μπλοκαριστούν οι εργασίες ΧΥΤΑ μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου.
Αν ήσασταν παρόντες θα είχαν μπλοκαριστεί όλα τα έργα, μέχρι τη συντέλεση της απαλλοτρίωσης. Γιατί απουσιάσατε; Γιατι;!!!!
Αγαπητέ κ. Γκίκα αφού δεν κάνατε τα αυτονόητα που σας αναλογούν μην προσπαθείτε να μετακυλήσετε ευθύνες σ’ άλλους, ή να παίζετε τι ρόλο Γενικού Εισαγγελέα.
Απολογηθείτε πρώτα εσείς και μετά ασκείστε κριτική δικαιωματικά.
Πρέπει να συμφωνείτε ότι όταν η κριτική είναι επιπόλαιη και αβασάνιστη, αν όχι υστερόβουλη, μόνο ρωγμές και σύγχυση στην ενότητα του αγώνα επιφέρει.
Ελπίζω να κατανοείτε βαθύτατα την ευθύνη σας για όλα τα παραπάνω και να λειτουργήσετε με περίσκεψη στο εξής χωρίς στοχοποιήσεις και εξυπνάδες.
Αλήθεια η κοινοτική αρχή δεν έχει πρωταγωνιστήσει στην αντίσταση; Δεν προσβάλει καθημερινά άλλες τις αποφάσεις; Δεν έχει καμία θετική συμβολή τα μέχρι σήμερα τεκταινόμενα; ΕΛΕΟΣ!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!
Πρέπει να σας ενημερώσω, ότι, σε λαϊκή συνέλευση εκλέχθηκε νέα συντονιστική, στην οποία μπορείτε να απευθύνεστε, εφ’ όσον έχετε κάτι υγιές και ρεαλιστικό να προτείνετε και όχι καταχωρήσεις ανεδαφικές που στοχεύουν στη δημιουργία εντυπώσεων κενού περιεχομένου.
Τέλος σας δηλώνω ότι δεν πρόκειται να επανέλθω σ΄ό,τι και αν καταχωρήσετε γιατί διακρίνω κατ΄επανάληψη εμπάθεια απέναντί μου, εκτός και αν άπτεται της αρμοδιότητας του εισαγγελέα.

Με εκτίμηση
Νίκος Κούκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου