.

Αρμοδιότητα της Β' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων είναι να προβάλει τα ευρήματα που έρχονται στο φως στις περιοχές ευθύνης της.

Πώς εξηγείται η κραυγαλέα αδιαφορία της κεντρικής και τοπικής εξουσίας προς την κομποστοποίηση και ανακύκλωση με διαλογή στην πηγή;
Πρόκειται για μια λύση σχετικά φθηνή, που δεν έχει μεγάλο περιθώριο κέρδους για τους εργολάβους των σκουπιδιών και στηρίζεται στη συμμετοχή του κόσμου.

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Το ερώτημα είναι, τι συντονιστική είχαμε μέχρι σήμερα και τι συντονιστική θέλουμε να φτιάξουμε αύριο.


Του Κυριάκου Γκίκα

Αναρωτιέμαι αν είχαμε τη δυνατότητα να συγκεντρώναμε τα χρήματα που δαπανήθηκαν στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση στο Γραμματικό, και από τις δύο παρατάξεις, και τα διαθέταμε στον αγώνα μας ή έστω τα μισά, πόσο αποτελεσματικοί θα ήμασταν σήμερα, εφόσον τηρούταν διαφανείς διαδικασίες.

Μιλάμε για μια Συντονιστική επιτροπή σήμερα με ανύπαρκτο ταμείο, χωρίς να γνωρίζουμε ποια είναι τα μέλη και ποίος τους όρισε.

Πόσο μάλιστα όταν και ο Πρόεδρος της συμπολίτευσης και ο Αρχηγός της αντιπολίτευσης γνωρίζουν ότι για ένα ένταλμα πληρωμής ακόμα και 150 ευρώ χρειάζονται το λιγότερο 12 δικαιολογητικά.

Όταν για να αγοραστούν πανό και φυλλάδια θα πρέπει να γίνει έρανος, ενώ για μια εκλογική αναμέτρηση οι δεσμίδες των ευρώ πάνε και έρχονται. Τα τραπεζώματα και οι οινοποσίες το ίδιο. Φυσικά για τη χρηματοδότηση μιας τεχνικής μελέτης που είναι απαραίτητη ακόμα το συζητάμε !!! Ή οποιοδήποτε άλλο έξοδο είναι αναγκαίο για τον αγώνα μας, και εμείς βγαίνουμε και ζητιανεύουμε με το φόβο να κατηγορηθούμε ότι έχουμε προσωπικά οφέλη. Ειλικρινά δε ξέρω τι άλλο να πω!!!

Το ερώτημα είναι, τι συντονιστική είχαμε μέχρι σήμερα και τι συντονιστική θέλουμε να φτιάξουμε αύριο??? Μας έκφραζε η μέχρι σήμερα συντονιστική επιτροπή ?? Μήπως είναι επιτακτική ανάγκη η σύσταση νέας συντονιστικής επιτροπής που θα αναδείξει το αληθινό πρόσωπο του τόπου μας, λόγω της βραδυκίνητης Κοινότητας Γραμματικού ??

Αν ήμουν Ελλάδα θα ζητούσα να ηγηθώ της συντονιστικής αυτής επιτροπής. Δυστυχώς, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αδυνατώ να βρίσκομαι μαζί σας. Θα βρίσκομαι απλός στρατιώτης με όποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Άλλωστε, θα είναι η σκιά μου εκεί. Και μη μου πείτε ότι αυτό δεν είναι αρκετό, όταν βρέθηκε άνθρωπος και το είπε αυτό σε προεκλογικό του λόγο, το πλήθος τον χειροκρότησε.

Καλά αποτελέσματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου