.

Αρμοδιότητα της Β' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων είναι να προβάλει τα ευρήματα που έρχονται στο φως στις περιοχές ευθύνης της.

Πώς εξηγείται η κραυγαλέα αδιαφορία της κεντρικής και τοπικής εξουσίας προς την κομποστοποίηση και ανακύκλωση με διαλογή στην πηγή;
Πρόκειται για μια λύση σχετικά φθηνή, που δεν έχει μεγάλο περιθώριο κέρδους για τους εργολάβους των σκουπιδιών και στηρίζεται στη συμμετοχή του κόσμου.

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Τι είναι πιο σημαντικό; Η ευλαβική τήρηση της γραφειοκρατίας ή η προάσπιση της δημόσιας υγείας και του ανθρώπου;


enet.gr
20/6/2010
Λάθος στόχος

Στην... πυρά επιθυμεί να ρίξει, κατά τα φαινόμενα, ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ Ι. Νυχάς, τον επίκουρο καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών Γ. Ζαμπετάκη. Οπως υποστηρίζει ο Ι. Νυχάς ο Ζαμπετάκης παρέβη τη «δήλωση εχεμύθειας» και διοχέτευσε απόρρητη έκθεση για βαρέα μέταλλα σε νερό και τρόφιμα («Κ.Ε.», 6 Ιουνίου).


Εστειλε λοιπόν ο Ι. Νυχάς επιστολή στον πρύτανη με την οποία τον καλεί να προβεί σε ενέργειες, παρότι η έκθεση υπήρχε σε δύο υπουργεία, δυο πανεπιστήμια αλλά και στον... ΕΦΕΤ. Επίσης θέλουμε να ρωτήσουμε τον Ι. Νυχά: Τι είναι πιο σημαντικό; Η ευλαβική τήρηση της γραφειοκρατίας ή η προάσπιση της δημόσιας υγείας και του ανθρώπου;

Να. Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου