.

Αρμοδιότητα της Β' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων είναι να προβάλει τα ευρήματα που έρχονται στο φως στις περιοχές ευθύνης της.

Πώς εξηγείται η κραυγαλέα αδιαφορία της κεντρικής και τοπικής εξουσίας προς την κομποστοποίηση και ανακύκλωση με διαλογή στην πηγή;
Πρόκειται για μια λύση σχετικά φθηνή, που δεν έχει μεγάλο περιθώριο κέρδους για τους εργολάβους των σκουπιδιών και στηρίζεται στη συμμετοχή του κόσμου.

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΠΑΜΕ ΧΥΤΑ.

troktiko
23/6/2010

Αναγνώστης


Όλοι έχετε δεί την αντιμετώπιση που έχουν  οι κάτοικοι περιοχών που αρνούνται την κατασκευή ΧΥΤΑ στην περιοχή τους.Οι άνδρες της Υ.Α.Τ τους πλακώνουν στο ξύλο και στα χημικά επειδή κλείνουν κάποιο δρόμο της περιοχής.Στην περίπτωση των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ,γιατί οι εντολές που δίνονται από τα ανώτατα κλιμάκια είναι...''Διακριτική παρακολούθηση'' και''Μην κάνετε τίποτα''?Μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει αυτό?
Σκοπός των γραφόμενών μου δεν είναι να στοχοποιήσω το ΠΑΜΕ και το κάθε ΠΑΜΕ.Αυτό που προσπαθώ να καταλάβω είναι το τί προσπαθεί να κάνει η κυβέρνηση εφαρμόζοντας το 2 μέτρα και 2 σταθμά.

Συγχωρέστε την αφέλειά μου οι γνωρίζοντες..."

Αναγνώστης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου