.

Αρμοδιότητα της Β' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων είναι να προβάλει τα ευρήματα που έρχονται στο φως στις περιοχές ευθύνης της.

Πώς εξηγείται η κραυγαλέα αδιαφορία της κεντρικής και τοπικής εξουσίας προς την κομποστοποίηση και ανακύκλωση με διαλογή στην πηγή;
Πρόκειται για μια λύση σχετικά φθηνή, που δεν έχει μεγάλο περιθώριο κέρδους για τους εργολάβους των σκουπιδιών και στηρίζεται στη συμμετοχή του κόσμου.

Πέμπτη, 8 Ιουλίου 2010

Προς ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο για την Περιφέρεια Αττικής ο Γ. Δημαράς...

press-gr.blogspot.com
Από τον Κώστα Νικολάου
8/7/2010Ενισχύονται σημαντικά οι πιθανότητες να υπάρξει και ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο από το χώρο της κεντροαριστεράς για την Περιφέρεια Αττικής στις εκλογές του Νοεμβρίου, την ώρα που στο επίσημο ΠΑΣΟΚ "ωριμάζει" η υποψηφιότητα του Κ. Σκανδαλίδη.
Ο διαγραφείς από το ΠΑΣΟΚ βουλευτής Βασίλης Οικονόμου, που εξέταζε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, το συζήτησε -σύμφωνα με πληροφορίες- με τον Γιάννη Δημαρά. Και του είπε ότι είναι πρόθυμος να κάνει πίσω, αν θελήσει να τεθεί αυτός επικεφαλής ενός τέτοιου ψηφοδελτίου.
Ο Γ. Δημαράς φέρεται νατο αντιμετωπίζει θετικά καθώς φαίνονται και στις δημοσκοπήσεις πολύ ευνοϊκές οι προοπτικές για ένα αυτόνομο σχήμα.
Σημειώνω ότι ο κ. Δημαράς, που εκλέγεται στη Β' Αθηνών και διαγράφτηκε κι αυτός επειδή δεν ψήφισε τα μέτρα του ΔΝΤ, είχε κατέβει ως ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών το 2002 επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα η Πόλη μας» -με υποψήφιο από πλευράς του ΠΑΣΟΚ τον Χρ. Παπουτσή που πήρε 25,8%- και είχε συγκεντρώσει το πολύ σημαντικό ποσοστό του 11,10% εκλέγοντας 3 δημοτικούς συμβούλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου