.

Αρμοδιότητα της Β' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων είναι να προβάλει τα ευρήματα που έρχονται στο φως στις περιοχές ευθύνης της.

Πώς εξηγείται η κραυγαλέα αδιαφορία της κεντρικής και τοπικής εξουσίας προς την κομποστοποίηση και ανακύκλωση με διαλογή στην πηγή;
Πρόκειται για μια λύση σχετικά φθηνή, που δεν έχει μεγάλο περιθώριο κέρδους για τους εργολάβους των σκουπιδιών και στηρίζεται στη συμμετοχή του κόσμου.

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Η απάντηση της WWF στην επιστολή του κ. Γκίκα δεν συνάδει με με το κύρος της. Ενδιαφέρει η ουσία και όχι ο λανθασμένος , ενδεχομένως , τρόπος επικοινωνίας των πολιτών με την οργάνωση


Αγαπητέ κ. Γκίκα καλημέρα σας.

Ευχαριστώ για το μήνυμα, αν και δεν θα ήθελα να συνεχίσει η επικοινωνία μεταξύ μας. Από τον τρόπο με τον οποίο χειριστήκατε την αλληλογραφία μας των αρχών του 2010, μου είναι σαφές πως δεν επιδιώκετε ούτε να συζητήσετε, ούτε να ανταλλάξετε απόψεις, ούτε να ακούσετε τι έχει να πει κάποιος άλλος. Η εικόνα που μου δημιουργήθηκε είναι πως θέλετε απλά να πιέσετε, με εκβιαστικό μάλλον τρόπο, για αποδοχή της δικής σας άποψης. Καλέσατε μάλιστα τα μέλη μας να σταματήσουν να υποστηρίζουν την οργάνωσή μας, επειδή ακριβώς τιμήσαμε το δημοκρατικό δικαίωμα της έκφρασης άλλης από τη δική σας άποψης. Φοβάμαι πως σε αυτό το πνεύμα, κάθε ειλικρινής συζήτηση καθίσταται αδύνατη.
Σας εύχομαι καλή συνέχεια στην προσπάθειά σας και καλό καλοκαίρι.

Φιλικά

Θεοδότα Νάντσου
Συντονίστρια περιβαλλοντικής πολιτικής
WWF Ελλάς
Φιλελλήνων 26, 105 58 Αθήνα
Τηλ: 210 3314893, Φαξ: 210 3247578, E-mail: tnantsou@wwf.gr


ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΚΙΚΑΣ

Αγαπητή Κυρία Νάντσου,

Σας ευχαριστώ θερμά για την απάντηση σας.
Το ότι ανέκαθεν υπήρχαν αποδείξεις και σιγά- σιγά βγαίνουν στην επιφάνεια δεν καταλαβαίνω γιατί «εκβιάζω» όπως μου λέτε. Από πότε η απόδειξη του αυτονόητου θεωρείται ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ?
Εγώ θα ντρεπόμουνα σαν συνδρομητής της WWF HELLAS αν διάβαζα αυτή την επίσημη απάντηση. Λυπάμαι που αδυνατείτε να πάρετε θέση στο εύλογο ερώτημα μου, γιατί δυστυχώς πριν χρόνια όταν επικοινώνησα για πρώτη φορά μαζί σας δεν είχα στοιχεία. Σήμερα που τα στοιχεία βροντοφωνάζουν μας λέτε ότι «ΕΚΒΙΑΖΟΥΜΕ» ?
Κυρία Νάντσου, Τα στοιχεία εκβιάζουν, όχι εμείς !
Θα μπορούσε κάποιος άλλος να υποβάλει το ίδιο ερώτημα στη Κυρία Νάντσου με όχι εκβιαστικό χαρακτήρα, γιατί εγώ εκβιάζω ? Θα μολυνθεί ο Ευβοϊκός Κόλπος με τη λειτουργία του ΧΥΤΑ στο Γραμματικό και ο υδροφόρος ορίζοντας, ΝΑΙ ή ΟΧΙ ?

Με Τιμή

Κυριάκος Γκίκας

ΥΓ1- Ο ισχυρισμός μου ότι θα πρέπει να σταματήσουν τα μέλη σας να υποστηρίζουν την οργάνωση σας δυστυχώς ισχυροποιείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου