.

Αρμοδιότητα της Β' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων είναι να προβάλει τα ευρήματα που έρχονται στο φως στις περιοχές ευθύνης της.

Πώς εξηγείται η κραυγαλέα αδιαφορία της κεντρικής και τοπικής εξουσίας προς την κομποστοποίηση και ανακύκλωση με διαλογή στην πηγή;
Πρόκειται για μια λύση σχετικά φθηνή, που δεν έχει μεγάλο περιθώριο κέρδους για τους εργολάβους των σκουπιδιών και στηρίζεται στη συμμετοχή του κόσμου.

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Υπνος η αγώνας;



Σχόλιο αναγνώστη.

Για να κάνω έναν υπολογισμό .. : Χάνω 1 ώρα ύπνου .. , δηλώνω το αγωνιστικό μου φρόνημα κατά του ΧΥΤΑ ... , στέκομαι έστω και για μία φορά τον χρόνο δίπλα & αλληλέγγυος στους συμπολίτες μου που αγωνίζονται συνεχώς ... , επιτυγχάνουμε όλοι μαζί μία νίκη .. , μικρή αλλά σπουδαία για να ανεβάση το ηθικό μας για την συνέχεια .. Μμμ .. , ΚΕΡΔΙΖΩ ΠΟΛΛΑ !! ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΤΕΡΤΑΤΗΣ 7/7 ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΚΙΟΣΚΙ !! ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ 3 - 4 ΩΡΕΣ !

Για υπολογίστε κι εσεις ..
ΥΠΝΟ ή ΑΓΩΝΑ ;

Προς τα που γέρνει η ζυγαριά ; Αν απαντήσετε προς τον ΥΠΝΟ , θα σας πούμε κι εμείς ..

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ !! .-

Υ.Γ. Οσοι δεν έρθουν μην ξαναρωτήσουν ποτέ με θυμό & υποτιμητικά ΄΄ Μα που είναι επιτέλους αυτή η επιτροπή αγώνα ! Τι κάνει !! ΄΄ ...

Να είναι βέβαιοι ότι θα συνεχίσει '' να κάνει ΄΄ , με όσες δυνάμεις διαθέτει , αλλά τις κριτικές τους θα τις επιστρέφει συστημένες ... Και ο καθένας μας πλέον ας αναλάβει τις ευθύνες του ..

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΚΙΟΣΚΙ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου