.

Αρμοδιότητα της Β' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων είναι να προβάλει τα ευρήματα που έρχονται στο φως στις περιοχές ευθύνης της.

Πώς εξηγείται η κραυγαλέα αδιαφορία της κεντρικής και τοπικής εξουσίας προς την κομποστοποίηση και ανακύκλωση με διαλογή στην πηγή;
Πρόκειται για μια λύση σχετικά φθηνή, που δεν έχει μεγάλο περιθώριο κέρδους για τους εργολάβους των σκουπιδιών και στηρίζεται στη συμμετοχή του κόσμου.

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ , ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΝΤΑΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ - ΥΒΡΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ . ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΝΕΜΕΣΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ , ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ , ΣΤΟΝ ΡΑΜΝΟΥΝΤΑ ..

του Μανώλη Λιονάκη

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ , ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΦΩΤΟ & VIDEO , ΟΤΙ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΥΒΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΛΑΣΠΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΝΗΘΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΙΣ 26/7/2010 , ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΣΕΣΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΥΒΟ΄Ι΄ΚΟ .
ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ , ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΦΩΤΟ & VIDEO , ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΟΝΟΙ ΛΑΣΠΗΣ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ , ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΥΤΑ .
ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ , ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΕΣΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ .
ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ , ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΤΕΣΤΗ ΑΠΩΘΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΣ , ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ .
ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΟΠΤΕΥΟΥΣΑΣ ΑΡΧΗΣ ( ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ) , ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ , ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΕΣ .
ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ , ΟΤΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΡΕΙΑ Θ΄ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΝΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ , ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΕΜΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΥΤΑ , ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ , ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ , Η ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ...
ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ , ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΝΤΑΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ - ΥΒΡΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ . ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΝΕΜΕΣΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ , ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ , ΣΤΟΝ ΡΑΜΝΟΥΝΤΑ ..

ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ .....

ΔΥΣΤΥΧΩΣ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ν΄ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΑΝ ΓΕΓΟΝΟΣ Η ΑΜΕΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΑΡΧΩΝ ( ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ - ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ) ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου