.

Αρμοδιότητα της Β' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων είναι να προβάλει τα ευρήματα που έρχονται στο φως στις περιοχές ευθύνης της.

Πώς εξηγείται η κραυγαλέα αδιαφορία της κεντρικής και τοπικής εξουσίας προς την κομποστοποίηση και ανακύκλωση με διαλογή στην πηγή;
Πρόκειται για μια λύση σχετικά φθηνή, που δεν έχει μεγάλο περιθώριο κέρδους για τους εργολάβους των σκουπιδιών και στηρίζεται στη συμμετοχή του κόσμου.

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Α. Αλαβάνος: Μελετά υποψηφιότητα στην περιφέρεια Αττικής

parapolitika.gr

Σκέψεις να είναι υποψήφιος για την περιφέρεια Αττικής διατυπώνει ο Αλέκος Αλαβάνος, φιλοδοξώντας να εκφράσει ένα πλατύ ρεύμα αμφισβήτησης της πολιτικής της κυβέρνησης.
Κατά τον κ. Αλαβάνο, οι εκλογές του Νοεμβρίου δίνουν στους πολίτες τη δυνατότητα να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα κατά της πολιτικής του ΔΝΤ και υπέρ της ανασυγκρότησης της χώρας σε άλλη κατεύθυνση.
Η κίνηση αυτή -εφόσον τελικά υλοποιηθεί- αναμένεται να προκαλέσει προβλήματα στην ηγεσία του ΣΥΝ, η οποία βολιδοσκοπεί πρόσωπα ευρύτερης αποδοχής.
Όπως αναφέρεται στο Βήμα της Κυριακής, ήδη από πλευράς Τσίπρα γίνονται σκέψεις για μια υποψηφιότητα από τον ευρύτερο σοσιαλιστικό χώρο.
Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, έχει ήδη βολιδοσκοπηθεί ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Σπύρος Παπασπύρος, το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Αλέξης Μητρόπουλος και οι ανεξάρτητοι βουλευτές (οι οποίοι εξελέγησαν με το ΠΑΣΟΚ) Σοφία Σακοράφα και Β.Οικονόμου.
Απαρατήρητη δεν έχει περάσει ούτε η συνάντηση που είχε στη Βουλή ο πρώην βουλευτής ΣΥΝ Γιάννης Δραγασάκης με τον ανεξάρτητο βουλευτή (εκλεγμένο με το ΠΑΣΟΚ) Γιάννη Δημαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου