.

Αρμοδιότητα της Β' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων είναι να προβάλει τα ευρήματα που έρχονται στο φως στις περιοχές ευθύνης της.

Πώς εξηγείται η κραυγαλέα αδιαφορία της κεντρικής και τοπικής εξουσίας προς την κομποστοποίηση και ανακύκλωση με διαλογή στην πηγή;
Πρόκειται για μια λύση σχετικά φθηνή, που δεν έχει μεγάλο περιθώριο κέρδους για τους εργολάβους των σκουπιδιών και στηρίζεται στη συμμετοχή του κόσμου.

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Απάντηση της Περιφέρειας Αττικής με εκφοβιστικά υπονοούμενα.

Όπως ήδη γνωρίζετε , στις 1/7/2010 , είχε υποβληθεί αίτημα αδειοδότησης , προς την Περιφέρεια Αττικής , για την είσοδο επιστημόνων του Πανεπιστημίου Αθηνών (τμήμα γεωλογίας και γεωπεριβαλλοντος) , στο εργοτάξιο του έργου δημιουργίας ΟΕΔΑ στο μαύρο βουνό Γραμματικού. Η απάντηση της περιφέρειας εδόθη στις 12/7/2010.
Η πρώτη εντύπωση είναι ότι πρόκειται για μια απάντηση , με εκφοβιστικά υπονοούμενα , στο απλό-ανώδυνο και επιστημονικά ορθό αίτημα αδειοδότησης εισόδου κλιμακίου επιστημόνων του Πανεπιστημίου Αθηνών στον χώρο κατασκευής του ΧΥΤΑ , για συλλογή γεωλογικών δειγμάτων. Αυτά προς το παρόν…

Κλίκ στο έγγραφο για μεγένθυση.




Πατήστε στο σύνδεσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου