.

Αρμοδιότητα της Β' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων είναι να προβάλει τα ευρήματα που έρχονται στο φως στις περιοχές ευθύνης της.

Πώς εξηγείται η κραυγαλέα αδιαφορία της κεντρικής και τοπικής εξουσίας προς την κομποστοποίηση και ανακύκλωση με διαλογή στην πηγή;
Πρόκειται για μια λύση σχετικά φθηνή, που δεν έχει μεγάλο περιθώριο κέρδους για τους εργολάβους των σκουπιδιών και στηρίζεται στη συμμετοχή του κόσμου.

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Γιώργος Ντόλιος : H εγκατάσταση ΧΥΤΑ στο Γραμματικό θα προχωρήσει παρά τις αντιδράσεις ενώ στο επίκεντρο μπαίνει και η Κερατέα.


«Αγκάθι» χαρακτήρισε τις 279 ανεξέλεγκτες χωματερές, που λειτουργούν σε όλη τη χώρα, σε ραδιοφωνική συνέντευξη του στο ραδιοσταθμό Flash, ο υφυπουργός Εσωτερικών, Γιώργος Ντόλιος.
Όπως σημείωσε «υπάρχουν δεκάδες ανενεργές χωματερές αλλά δεν υπάρχουν μελέτες αποκατάστασης. Όσα δεν έγιναν τα προηγούμενα πέντε χρόνια, εμείς τα κάναμε τους προηγούμενους πέντε μήνες», τόνισε ο υφυπουργός.
Ο κ. Ντόλιος πρόσθεσε ότι «η εγκατάσταση ΧΥΤΑ στο Γραμματικό θα προχωρήσει παρά τις αντιδράσεις ενώ στο επίκεντρο μπαίνει και η Κερατέα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου