.

Αρμοδιότητα της Β' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων είναι να προβάλει τα ευρήματα που έρχονται στο φως στις περιοχές ευθύνης της.

Πώς εξηγείται η κραυγαλέα αδιαφορία της κεντρικής και τοπικής εξουσίας προς την κομποστοποίηση και ανακύκλωση με διαλογή στην πηγή;
Πρόκειται για μια λύση σχετικά φθηνή, που δεν έχει μεγάλο περιθώριο κέρδους για τους εργολάβους των σκουπιδιών και στηρίζεται στη συμμετοχή του κόσμου.

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

"Κλειδώνει" ο Σκανδαλίδης για την Περιφέρεια Αττικής από το ΠΑΣΟΚ...

press-gr.blogspot.com
8/7/2010

Παίρνει 25%-27% σε μυστικό γκάλοπ για τον πρώτο γύρο


Εκτός απροόπτου, το όνομα του Κώστα Σκανδαλίδη "κλειδώνει" από πλευράς του ΠΑΣΟΚ ως υποψηφίου για την Περιφέρεια Αττικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες μου, σε τελευταία μέτρηση μεγάλης εταιρείας εμφανίζεται να συγκεντρώνει ποσοστό της τάξης 25-27% για τον πρώτο γύρο. Και είναι το υψηλότερο από τα "διαθέσιμα" πρόσωπα για το σκοπό αυτό.Ο ίδιος δεν το επιβεβαιώνει, ούτε το διαψεύδει. Ήδη όμως έχει αρχίσει τις προσεκτικές βολιδοσκοπήσεις για τη συγκρότηση ψηφοδελτίου.


Ο Αυτοδιοικητικός

1 σχόλιο:

  1. Βρε βρε σκάσανε μύτη τα παιδιά ..!
    Για αυτό έχουν τα ΜΑΤ στο Γραμματικό , για να φυλάνε τους '' ΣΩΤΗΡΕΣ '' που θ΄ αρχίσουν να πλακώνουν για να μας '' σώσουν '' !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή