.

Αρμοδιότητα της Β' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων είναι να προβάλει τα ευρήματα που έρχονται στο φως στις περιοχές ευθύνης της.

Πώς εξηγείται η κραυγαλέα αδιαφορία της κεντρικής και τοπικής εξουσίας προς την κομποστοποίηση και ανακύκλωση με διαλογή στην πηγή;
Πρόκειται για μια λύση σχετικά φθηνή, που δεν έχει μεγάλο περιθώριο κέρδους για τους εργολάβους των σκουπιδιών και στηρίζεται στη συμμετοχή του κόσμου.

Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010

Τίνα Μπιρμπίλη : O EΣΔΚΝΑ έχει καθυστερήσει αδικαιολόγητα την υλοποίηση του περιφερειακού σχεδιασμού.Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Μεγάλων Έργων, συζητήθηκε η διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική, όπου συμφωνήθηκε να προχωρήσουν τα έργα από τον ΕΣΔΚΝΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπουργός Περιβάλλοντος κ. Τίνα Μπιρμπίλη επεσήμανε στον υπουργό Εσωτερικών κ. Γιάννη Ραγκούση, ότι ο φορέας που διαχειρίζεται τα αστικά απόβλητα της Αττικής (ΕΣΔΚΝΑ) έχει καθυστερήσει αδικαιολόγητα την υλοποίηση του περιφερειακού σχεδιασμού για την δημιουργία τεσσάρων μονάδων μηχανικής και βιολογικής επεξεργασίας σύμμεικτων απορριμμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου