.

Αρμοδιότητα της Β' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων είναι να προβάλει τα ευρήματα που έρχονται στο φως στις περιοχές ευθύνης της.

Πώς εξηγείται η κραυγαλέα αδιαφορία της κεντρικής και τοπικής εξουσίας προς την κομποστοποίηση και ανακύκλωση με διαλογή στην πηγή;
Πρόκειται για μια λύση σχετικά φθηνή, που δεν έχει μεγάλο περιθώριο κέρδους για τους εργολάβους των σκουπιδιών και στηρίζεται στη συμμετοχή του κόσμου.

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Μαγειρέματα για τις υποψηφιότητες της Περιφέρειας Αττικής.

espressonews.gr
15/7/2010

Επιλογή-έκπληξη ετοιμάζει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας για τις δημοτικές εκλογές. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντώνης Σαμαράς σκέφτεται να προτείνει στον πρώην υπουργό Βαγγέλη Μεϊμαράκη να κατέβει υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής! Ο κ. Μεϊμαράκης δεν έχει ακόμη απαντήσει, αλλά -αν μη τι άλλο- μια τέτοια θέση αποτελεί πρόκληση για οποιονδήποτε καθώς ο εν λόγω περιφερειάρχης θα είναι ουσιαστικά ένας «μικρός πρωθυπουργός», με δύναμη σαφώς μεγαλύτερη από αυτή του βουλευτή.
Και ιδίως στην περιφέρεια Αττικής όπου ψηφίζει η μισή Ελλάδα. Εντός των επομένων ημερών θα γνωρίζουμε αν και κατά πόσο θα κατέλθει υποψήφιος, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο νυν νομάρχης Ανατολικής Αττικής Λεωνίδας Κουρής θα ήθελε και εκείνος να πάρει το χρίσμα, αλλά από τη Ρηγίλλης φαίνεται ότι του έχουν απαντήσει ήδη αρνητικά, αν και ο ίδιος διατείνεται ότι θα βάλει υποψηφιότητα ακόμη και αν δεν στηριχθεί από τη Νέα Δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου