.

Αρμοδιότητα της Β' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων είναι να προβάλει τα ευρήματα που έρχονται στο φως στις περιοχές ευθύνης της.

Πώς εξηγείται η κραυγαλέα αδιαφορία της κεντρικής και τοπικής εξουσίας προς την κομποστοποίηση και ανακύκλωση με διαλογή στην πηγή;
Πρόκειται για μια λύση σχετικά φθηνή, που δεν έχει μεγάλο περιθώριο κέρδους για τους εργολάβους των σκουπιδιών και στηρίζεται στη συμμετοχή του κόσμου.

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η λαϊκή συνέλευση των κατοίκων του Γραμματικού ενόψει της μαύρης επετείου της βίαιης και παράνομης εισβολής του εργολάβου και των δυνάμεων καταστολής στο Γραμματικό την 7/7/2009, αποφάσισε για την Τετάρτη 7/7/2010:

• Να παραμείνουν κλειστά όλα τα καταστήματα της Κοινότητας Γραμματικού από τις 7.00 π.μ. μέχρι τις 2.00 μ.μ.

• Να αναρτηθούν μαύρες σημαίες σε όλες τις εισόδους του χωριού.

• Να συγκεντρωθούν οι κάτοικοι του χωριού από τις 6.00 π.μ. σε ειρηνική διαμαρτυρία στο χώρο που βρίσκεται το Κιόσκι.

• Να πραγματοποιηθεί στις 8.00 μ.μ. στο χώρο που βρίσκεται το Κιόσκι συναυλία.

Καλούμε όλους τους κατοίκους του Νέου Δήμου Μαραθώνα (Βαρνάβα, Γραμματικού, Μαραθώνα και Νέας Μάκρης) να στηρίξουν τις παραπάνω αποφάσεις της λαϊκής συνέλευσης, να διαδηλώσουν ειρηνικά την αντίθεσή τους στη κατασκευή Χ.Υ.Τ.Α στο Μαύρο Βουνό Γραμματικού.

Καλούμε τους Βουλευτές και Πολιτευτές της Περιφέρειας Αττικής, τους Δημάρχους, Κοινοτάρχες και Συμβούλους, τους φορείς της περιοχής να δηλώσουν με τη παρουσία τους την αντίθεσή τους στην επαπειλούμενη καταστροφή της περιοχής.

Καλούμε τις αστυνομικές δυνάμεις να απέχουν από οποιαδήποτε πρόκληση κατά των κατοίκων που θα συγκεντρωθούν ειρηνικά. Σε αντίθετη περίπτωση για ό,τι συμβεί ακεραία την ευθύνη θα φέρουν οι ίδιες και η πολιτική τους ηγεσία.

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ


1 σχόλιο:

  1. Για να κάνω έναν υπολογισμό .. : Χάνω 1 ώρα ύπνου .. , δηλώνω το αγωνιστικό μου φρόνημα κατά του ΧΥΤΑ ... , στέκομαι έστω και για μία φορά τον χρόνο δίπλα & αλληλέγγυος στους συμπολίτες μου που αγωνίζονται συνεχώς ... , επιτυγχάνουμε όλοι μαζί μία νίκη .. , μικρή αλλά σπουδαία για να ανεβάση το ηθικό μας για την συνέχεια .. Μμμ .. , ΚΕΡΔΙΖΩ ΠΟΛΛΑ !! ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΤΕΡΤΑΤΗΣ 7/7 ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΚΙΟΣΚΙ !! ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ 3 - 4 ΩΡΕΣ !
    Για υπολογίστε κι εσεις .. ΥΠΝΟ ή ΑΓΩΝΑ ;
    Προς τα που γέρνει η ζυγαριά ; Αν απαντήσετε προς τον ΥΠΝΟ , θα σας πούμε κι εμείς ..
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ !! .-
    Υ.Γ. Οσοι δεν έρθουν μην ξαναρωτήσουν ποτέ με θυμό & υποτιμητικά ΄΄ Μα που είναι επιτέλους αυτή η επιτροπή αγώνα ! Τι κάνει !! ΄΄ ...
    Να είναι βέβαιοι ότι θα συνεχίσει '' να κάνει ΄΄ , με όσες δυνάμεις διαθέτει , αλλά τις κριτικές τους θα τις επιστρέφει συστημένες ... Και ο καθένας μας πλέον ας αναλάβει τις ευθύνες του ..
    ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΚΙΟΣΚΙ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή