.

Αρμοδιότητα της Β' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων είναι να προβάλει τα ευρήματα που έρχονται στο φως στις περιοχές ευθύνης της.

Πώς εξηγείται η κραυγαλέα αδιαφορία της κεντρικής και τοπικής εξουσίας προς την κομποστοποίηση και ανακύκλωση με διαλογή στην πηγή;
Πρόκειται για μια λύση σχετικά φθηνή, που δεν έχει μεγάλο περιθώριο κέρδους για τους εργολάβους των σκουπιδιών και στηρίζεται στη συμμετοχή του κόσμου.

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Μία απάντηση στον "Αττικό παρατηρητή" , που εξηγεί τις προφανώς ηθελημένες ανακρίβειες.

Μια απάντηση από το ecclesiademo.blogspot.com στον "Αττικό Παρατηρητή" , δημοσίευμα τού οποίου είχαμε αναρτήσει στις 27/7/2010 μέ τίτλο:


Την υπογράφει ο κ. Βαγγέλης Μυτιληναίος , ο οποίος φαίνεται να γνωρίζει αρκετά καλά πρόσωπα και πράγματα της Νοτιοανατολικής Αττικής. Έτσι μπορούν να εξηγηθούν οι  χοντροκομμένες και προφανώς ηθελημένες ανακρίβειες του Αττικού Παρατηρητή.

Διαβάστε σχετικά:

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστώ πολύ!

    Βέβαια το εν λόγω κείμενο γράφτηκε ως απάντηση σε άλλο κείμενο του εν λόγω κυρίου, με το οποίο προσπαθησε να αποδομήσει τον Δήμαρχο Καλυβίων Πέτρο Φιλίππου ανάμεσα και σε άλλα, διότι στηρίζει τη γειτονική Κερατέα στον Αγώνα της κατά της χωματερής, επιχειρώντας να πλασάρει σαν αξιόπιστη λύση για το Δήμο Σαρωνικού τη σύζυγο του Πάγκαλου - και ξέρουμε όλοι τι εστί Πάγκαλος ειδικά για το θέμα των ΧΥΤΑ - ως αξιόλογη περίπτωση για να διοικήσει το νέο μας Δήμο...

    Επίσης από την ερχόμενη Πέμπτη σας περιμένουμε όλους στο Οβριόκαστρο που διοργανώνουμε όπως και κάθε χρόνο το ομόνυμο ετήσιο φεστιβάλ.

    www.ovriocastrofestival.gr

    Θερμούς και αγωνιστικόυς χαιρετισμούς
    από τον Αττικό Νότο

    ΑπάντησηΔιαγραφή